Duurzame oplossingen

Kwaliteit, innovatie en duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Zo maken we voor de productie van onze bewegwijzering & reclamesystemen gebruik van hoogwaardig aluminium met een duurzaam karakter. Aluminium is weliswaar iets duurder dan kunststof, maar in tegenstelling tot kunststof is aluminium keer op keer 100% recyclebaar. Door het anodiseren of poedercoaten kunnen we onze aluminium producten daarnaast zodanig verduurzamen dat het voor jaren geschikt is voor buitengebruik.

Deze oplossing zou wel eens de meest verantwoorde kunnen zijn op economisch, duurzaamheids- en ecologisch vlak. Door de inzet van een gepersonaliseerd wayfinding systeem van DeltaSign heeft u dé perfecte oplossing voor complexe bewegwijzering vraagstukken gericht op openbare ruimte, utiliteitsbouw of bedrijfsgebouwen en terreinen.

Uitgangspunten, cijfers en partners

  • Groener produceren tegen dezelfde prijs.
  • Onze aluminium producten zijn net als onze plaatmaterialen circulair. Samen met onze partners zijn we steeds op zoek naar een groenere oplossing.
  • Onze aluminium producten bestaan voor 60% uit gerecyclede grondstoffen. In kunststoffen kunnen we Green-cast en Eco-platen aanbieden.
  • In het kader van duurzaamheid en CO2 reductie laat DeltaSign veel van haar profielen extruderen bij Hydro. Hydro behoort met haar duurzame energiebeleid tot de bedrijven met een lage CO2 footprint.
  • Het gemiddelde aluminiumverbruik in China bevat 20 kg CO2 per kilo aluminium. in Europa bevat dat 8,6 kg per kg en Hydro produceert 5,7 kg per kilo CO2 per kilo aluminium. Onderstaand een visuele weergave van genoemde cijfers.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.